Защо

БИОСТАЙЛ

food for the whole family

Raw is great, is living, raw is inspiration. Raw is a way of living. Raw is a passion. Raw is commitment. Raw is our dream.

Всяка съставка

ИМА ЗНАЧЕНИЕ

В търсене на чистата храна създадохме Биостайл, като плод на естественото развитие на събитията, когато искаш да се храниш здравословно и не откриваш алтернативи в магазинната мрежа, така ние създадохме нашата алтернатива за вас. С Биостайл може да отидеш на разходка сред природата, да пътуваш,  похапваш в офиса или просто да им се наслаждаваш по всяко време.

Всичко започна през далечната вече 2010, много импулсивно водени от нашите собствени търсения и експерименти в храненето и от желанието ни да се грижим за природата по най - подходящия и щадящ начин. Това беше повратен момент, когато поредица от събития насочиха нашия живот в коренно различна посока.

Идеята бързо стигна до своята реализация и днес Биостайл продуктите могат да бъдат намерени в над 500 обекта е страната - от малкото био магазинче, до големите вериги и бензиностанции. Всички продукти са плод на много разработки и експерименти в търсене на най-добрият баланс между вкус и хранителни стойности. Нашите рецепти са уникални и създадени с много любов и старание специално от нас за вас.

Съзнателна

ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

Нашата философия е да произвеждаме само и единствено сертифицирани био продукти, тъй като за нас биологичното земеделие е единствения или един от малкото начини съзнателно да се отнасяме към природата, опазвайки нейното биоразнообразие и запазвайки почвите, въздухът и водата за нашите деца и бъдещите поколения.

Защо

СЕРТИФИЦИРАНИ "БИО"

Защото сертификатът е гаранция, че се спазват регламентите за чисто производство - без ГМО, без пестициди, инсектициди и хербициди. Сертификат който удостоверява, че земеделската продукция е с онези романтични наши представи за “бабата на село, която отглежда домати, също както едно време” без химикали. Хранителните продукти не се подлагат на радиация, не се използват синтетични хранителни добавки, като консерванти, овкусители, оцветители и др. Сертификатът био е нашата гаранция към вас за чисти и истински храни.

Околна среда

УСТОЙЧИВОСТ

Ние в Биостайл винаги сме се старали да се грижим за природата, не само с продуктите, които създаваме, но и с всичко свързано с процесите и политиката на компанията. Ето защо ние спазваме следните правила:

  • Пътуване към работа споделено, за да пестим енергия и за да намалим въглеродния си отпечатък
  • В новата ни фабрика инсталирахме пречиствателна станция за отпадните води, които да се използват за поливане
  • При нас се принтират само най-необходимите и важни документи
  • Използваме по-малко вода и енергия
  • Експедираме нашите заявки със споделен транспорт